Postări

Postare prezentata

Cadouri unice & love

Imagine
...Be smart,
             Be unique,
                                 Be IngrikoSuntem unici, fiecare în felul său: de la fizionomia chipului la comportament de la caracter la conduită sau stil de abordare al îmbrăcămintei.
Ne dorim cu toții să fim unici și ne folosim de imaginație să alegem un stil peronal care să ne poarte amprenta.

Sărbătorile de iarnă sunt aproape și vrem să fim la fel
de unici.
Sunt sărbătorile care răscolesc sentimentele fiecăruia dintre noi, ating corzile sensibile mai mult, ne duc cu gândul la cei dragi mai intens și mai mult decât oricând.Ne dorim să dăruim celor dragi cele mai frumoase cadouri, să trimitem mesajul nostru odată cu darul ales.
Pentru cei mici sau mari, ai vrea să dăruiești tuturor cadoul potrivit pentru a trăi frumusețea clipelor împreună, pentru a transforma bucuria lor în fericirea ta.
Ce poate fi mai mai minunat decât candoarea din ochii unui copil, lacrima de fericire din colțul ochilor mamei, zâmbetul și dragostea citite pe chipul iubitului/iubit…

2Performant & my provocation!

Imagine
Să câștigi reprezintă  o tentație și o provocare pentru oricine, nu?
Bine, aproape pentru oricine.
Sau mai exact pentru cei ca noi, care muncesc.
După  ce am tot făcut încercări să cresc cu visul (blogul) meu fără să investesc, da știu, pare împotriva firii dar asta este, mi-am propus să schimb strategia: să fac economii, să vând/ valorific lucruri de care nu mai am nevoie, etc. 
Nu mi-a ieșit.
O vreme am stat mai ”potolită”, a se citi letargie, încercând să mă împac cu ideea că asta este, ceva îmi lipsește, nu merge.
Fără tragere de inimă m-am mai plimbat puțin printre articole, bloguri și bloggeri, grupuri, comunități, etc., când am dat peste ceva interesant. 
Era vorba despre concursuri cu articole pe diverse teme și mi-am spus în definitiv, why not?
Au fost două provocări care, în primul rând m-au pus din nou pe șina care o cam părăsisem, m-au motivat să ies din letargie și au stârnit/trezit spiritul competiției, adormit și el.
Ei bine, m-am frământat un timp, recunosc, pentru că aveam cev…

Team building & petrecere la munte

Imagine
Este trecut de jumătatea lui Noiembrie prin urmare suntem cu gândul la sărbători, petreceri, vacanțe, veselie, prieteni.
Unii mai și muncesc 😊 încearcând să facă față cu succes tuturor activitățile/provocărilor.
Instituția în care lucrez, are bunul obicei de a organiza team building - uri în locații frumoase, cât mai bine amplasate, în decoruri deosebite.
Îmi place să-mi imaginez că de data aceasta au ținut cont de sugestia mea, altfel cum s-ar fi gândit ei să organizeze evenimentul din 8- 10 decembrie la Hotel Royal din Poiana Brașov?

Ultimul team building petrecut a fost cu o participare de 148 persoane și mi-a plăcut cum s-a desfășurat.

De data aceasta, fiind ultimul eveniment din acest an, staff-ul s - a gândit să organizeze și petrecerea de sfârșit de an la finalul evenimentului.

Colaborez foarte bine de fiecare dată cu ai mei colegi de la marketing - HR pentru organizarea și desfășurarea programului de la început până la finalul evenimentului, însă de această dată am avut un motiv în…

Vară fierbinte versus soluția Answear

Imagine
Vara aceasta a fost o vară...fierbinte.
Și nu doar în ceea ce privește temperaturile!
Am avut evenimente peste evenimente la care a trebuit să particip, am împins vacanța cât mai spre toamnă, am avut situații neprevăzute.Întotdeauna am grijă cum mă îmbrac, îmi place să păstrez stilul meu, cu piese de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii deosebite,  cât mai personalizate sau branduri care mi se potrivesc. 
Am adunat în garderobă câteva piese de rezistență și pe care mi le adaptez/ readaptez/reinterpretez și accesorizez astfel încât rezultatul este pe gustul meu unique și al audienței.
Acum am să vă spun o mică poveste adevărată trăită în această vară.
Între două evenimente din lunga serie a celor ce urmau, am avut parte de o scurtă călătorie neprevăzută, ceea ce nu mi-a dat timp să pregătesc ținuta evenimentului. 
Era un eveniment important, care se desfășura ziua iar eu intenționam să port o rochie midi cu accesoriile adecvate și pantofi.
Socoteala din târg nu se potrivește ever cu cea de…

Hai să vindem!

Imagine
Facem marketing așadar și suntem manageri de vânzări iar provocarea este să vindem Sistemul de boxe S2000 Pro de la Edifier.

Sărbătorile de iarnă bat în scurt timp la ușă iar noi trebuie să facem pregătirile necesare și să luăm cadouri pentru cei dragi.

Sunt fericită să am un sărbătorit chiar de ziua cu care debutează șirul sărbătorilor de iarnă, prin urmare pornesc în căutarea unui cadou. 
Am tras cu urechea la discuții și am aflat ce își dorește: un sistem de boxe "super, nemai..., extra..., cel mai."
.

Cum am auzit deja de Edifier care a crescut frumos în timp, de la o companie mică axată doar pe piața din China până în prezent, o organizație internațională importantă cu operațiuni în America de Nord, America de Sud, Europa, Orientul Mijlociu și în regiuni din Asia Pacific, voi alege sistemul cu care au intrat în domeniul producției muzicale.

Pornesc așadar la documentare în vederea cumpărării sistemului de boxe și aflu că Sistemul de boxe 2000 Pro de la Edifier este conceput p…
rankine.ro
smartprotection.ro
answear.ro%20