Postări

Postare prezentata

Parteneriat pentru mame cu ...Citește tu mai departe.

Imagine
Ce poate fi mai frumos pe lume decât nașterea, aducerea la viață a unui suflețel?
Ce este mai frumos decăt să auzi bătăile inimii noii vieți în tandem cu bătăile inimii tale?
Dar până să vină pe lume minunea, mama are de trecut printr-o perioadă, hai să ne oprim la ”specială”. 
Este perioada când îți pui milioane de întrebări, ai stări de tot felul, emoții, dar problema apare când începi să iei în greutate și hainele nu mai sunt tocmai potrivite noii siluete. Dacă la cei 22 de ani ai mei la prima sarcină cu pasiunea mea pentru citit și cea pentru frumos în totul aș fi descoperit (dacă ar fi existat 😊) blogurile și bloggerii Alina Gheorghe și Adriana Tîrnoveanu
M-aș fi încins la o conversație, fie ea și virtuală și mi-aș fi hrănit sufletul cu sensibilitatea și frumusețea transformate din cuvânt în faptă.
Mi-aș fi făcut sufletul casă pentru dragostea lor de semeni, pentru energia caldă, calmă și curată ce curge blând, lin din cuvinte-sentimente.
Ar fi fost inspirație, emoție sau punctul pe…

Be smart, sau cum aleg un cadou util.

Imagine
Bun găsit prieteni!

Gata cadourile? Sunt toate pregătite, sau sunteți în plin proces de căutare?

Cum v-ați descurcat la cumpărături, ce idei ați avut, ce ați ales, ce ați găsit dar mai ales, cât ați cheltuit?
Dacă mai aveți pe cineva pe listă și nicio idee nu pare suficient de bună, potrivită, vin eu cu o sugestie din propria-mi experiență pe care v-o povestesc imediat.

Pornesc mereu căutările cu gândul la persoană, la felul său de a fi, caracterul său, pasiunile sale.

Este vorba despre cineva drag pentru care am pregătit deja un cadou, ceva din categoria dorințe, însă aș mai vrea să adaug ceva util.
Mă gândesc puțin și îi propun să ieșim împreună la o cafea, ne bucurăm de savoarea acesteia, povestim, apoi îmi arată ultima sa achiziție. Un super(b) iPhone X. 
Povestea cu atâta patos despre tot ce face ”minunea” cât de mult a așteptat până a reușit să strângă banii dar și cum satisfacția făcuse totul uitat.


Îmi explică mie, care sunt paralelă cu tehnica, device-urile, dispozitivele de tot felu…

Un pont pentru ”energie la purtător”!

Imagine
Se spune că secolul XXI (cel în care ne aflăm) este secolul informației și se mai spune (știm!) că informația este putere.
Prin urmare suntem asaltați la tot pasul de informații iar noi trebuie să facem diferența între informația corectă, necesară și restul.

Voi porni de la o poveste, sau două în una. De viață. Adevărate.

Terminasem liceul, bac-ul și mă pregăteam să dau la facultate. Eu doream ASE-ul, ai mei (special tata), ceva mai palpabil eventual mai aproape de casă, inginer tehnologie construcții de mașini. Nu aveam nicio chemare pentru așa ceva, dar m-am prezentat la examen plină de emoții și speranța că voi avea norocul unui subiect din materia pe care o știam.


Nu mâncasem nimic din teamă și emoții.
Ne-am primit subiectele și m-am trezit că scriam cu o frenezie de nedescris. Am terminat cu proba respectivă (matematica) și am ieșit fericită când stomacul îmi dădea de știre că el nu are niciun motiv de bucurie, ba dimpotrivă. M-am gândit atunci pentru prima oară ce bine ar fi fost să …

Cadou cu sănătate

Imagine
Bun găsit dragi prieteni!Vorbim mult despre sănătate, cât este de împortantă pentru fiecare dintre noi, ce loc ocupă în ierarhia priorităților și eu am întărit asta prin articolul scris despre Doclandia, dar facem lucruri?
Cât/câți reușim să facem ceva mai mult de atât, concret?
Avem acum la îndemână oportunitatea oferită de platforma online de a avea medicul nostru personal fără programare, fără stresul aglomerației, accesând-o de oriunde, de pe tabletă, telefon, laptop.

Pentru că am ajuns să prețuiesc mult sănătatea și pentru că îmi pasă de sănătatea oamenilor, pentru că îmi place să dăruiesc, iar Decembre este luna cea mai potrivită pentru asta, am pregătit pentru voi dragii mei un cadou care să îmbine utilul cu plăcutul.

Pe scurt, Doclandia mi-a răsplătit munca dăruindu-mi un voucher pentru platforma online cu ajutorul căruia voi beneficia de un abonament gratuit.
La rândul meu vreau să dăruiesc și o fac cu drag pentru voi, oferindu-vă un abonament gratuit valabil 30 de zile, timp în …

Decembre...

Imagine
Iată-ne ajunși în Decembrie! 
Cu agitația lui, cu bilanțul anului ce se termină, cu goana după cadouri, cu vise și proiecte, amalgam de sentimente.
Primul Moș, Moș Nicolae a trecut deja...!

Privesc pe  geam preț de câteva secunde și în cenușiul umed văd în vârful copacului o gutuie galbenă aurie, sfidând parcă vremea, printre cele câteva frunze ruginii rămase să-i țină companie.
”Galbenă gutuie
Dulce, amăruie ...”
Se simte în aer, vin sărbătorile, vin sărbătorile, vin ...!

A venit moșul și la mine, doar am fost cuminte. Am scris, am învățat (încă) lecții de viață, am fost curajoasă, m-am înscris în concursuri, uneori am mai și câștigat căte o acadea 😂, mi-am planificat fiecare zi, am luptat, mi-am făcut prieteni.
Am primit atenția, iubirea, prețuirea unor oameni dragi mie care m-au făcut fericită și încrezătoare.Și apoi, cel mai mare cadou, voi merge la munteee!
Abia aștept să vă povestesc ”pe bune” despre Hotel Royal Poiana Brașov și mai ales despre întâlnirea cu noii prieteni pe care i-am ”…

Aquatique - apă, viață, sănătate.

Imagine
V-am spus căt de mult îmi place să călătoresc?
Da, cred că da.
Și mai cred că v-am povestit despre călătoria mea într-o vară la Durău, cascada Duruitoarea și Platoul, minunății ale Ceahlăului, ale naturii.
Nici nu speram să fac față unei provocări de a urca muntele, date fiind circumstanțele când împreună cu familia și alți priteni iubitori de munte am fost convinsă că e un traseu ușor și promițândumi-se că ne vom opri cand voi capitula 😊.
Ei bine dragii mei am reușit performanța, cred în primul rând datorită peisajului, frumuseții întâlnite la fiecare pas, aerului ce-mi purifica plămânii, apei de izvor ce o savuram la fiecare popas făcut.
Frumusețea aceea a naturii care îți dă impresia că orice este posibil, că poți învinge, că nu există rău/răutate, urât/urâțenie, boli/bolnavi, că te afli undeva departe de toate acestea, în locuri pe care doar în descrieri scriitoricești, filme documentare sau imaginație le-ai putea întâlni.
Apa aceea rece și pură, minunată, băută direct de la sursa dătă…
vonmag.ro