Postări

Postare prezentata

Cine mai vrea o vacanță frumoasă?

Imagine
Vrei o vacanță ieftină și frumoasă? Vrei să fie mai aproape astfel încât să nu pierzi foarte mult pe drum? Îți propun o destinație - de fapt 7 😜- în care am fost și care iți va transforma vacanța într-una specială.
Să ne relaxăm și să ne bucurăm de tot  ce ne poate oferi o destinație. Unde am putea pleca pentru a profita de câteva  (măcar) zile de vacanță? Ești curios să afli?

Păi,  să vedem cam ce destinație am putea alege ținând cont de aceste elemente: distance,time & money.
. Mai întâi ar trebui să alegem ce mijloc de transport folosim, nu? . Neapărat trebuie să ținem cont și de prețuri! 😜

.A  Avionul.  Dacă alegi avionul ca mijloc de transport, ai putea găsi câteva locuri  în care să ajungi în  maxim 2-3 ore de zbor. Rapid și sigur ca și mijloc de transport îl putem alege dacă ne-am gândit din timp,  am urmărit și am reușit să prindem ofertele companiilor aeriene. Altfel, dacă nu-ți dă mâna, nu prea te poți bucura de un bilet low price. Ajungi într-un timp extrem de scurt dar, te costă …

Cum sa transformi visul in realitate.Oameni, locuri, vise.

Imagine
Cum faci visul să se transforme în realitate.
Sunt singură. De fapt, singură cu mine. Imaginația are de lucru: încearcă să țină ritmul cu întrebările ce se învârt cu o viteză amețitoare. Liniștea din jurul meu îmi dă un sentiment nedefinit. Frânturi de răspunsuri,  decizii/indecizii şi iar întrebările revenite obsesiv. Mă întrerupe o frunză galbenă care aterizează pe măsuța la care stau.
Este aproape sfârșitul verii. Se apropie toamna!  
E foooarte aproape. Oare când a trecut timpul? Şi eu nu am plecat în vacanță 😊!
No problem, nu este timpul trecut.

La momentul când toamna se va fi instalat cu ploile şi capriciile ei, eu mă voi afla la temperaturi potrivite, plăcute mie.
Mă întrebi dacă visez acum? Nu, sunt cât se poate de realistă! 
De ce mi-aş frânge încrederea/visul? 
Mă trezesc din nou cu imaginația “lucrând”! Nu mai sunt bântuită de sutele de întrebări - au cedat până si ele😂!
Imagina