Postări

Postare prezentata

When the holiday time arrives

Imagine
When the holiday time arrives
Am niște gânduri, ca tot omul. Cum aș putea trece/pleca fără a ți le împărtăși?

Ai trăit vreodată senzația aceea de încredere oarbă? Ai crezut cu tărie în ceva sau cineva?
Dacă da, ești încă acolo, la același procent, la aceeași cotă  înaltă? Sau ai fost înșelat și te-ai trezit jos, dărâmat, dezamăgit?
Încrederea este un sentiment pe care ți-l cultivi în funcție de realitățile întâlnite în drumul tău. Asta cred cu tărie. De ce? Pentru că sunt implicate două sau mai multe persoane. Nu poți fi răspunzător decât pentru tine. Nu poți, nu ai cum asuma decât greșelile tale, faptele tale.
Ei bine, să mergem mai departe, acum că ne-am făcut o idee despre cum stă treaba cu încrederea. Trecând peste încrederea înșelată, peste dezamagiri, să rămânem la cea  care a rezistat..
Mai ales dacă astfel de fenomen vine după o serie de dezamăgiri - a se citi trădări.
Ai o astfel de persoană în viața ta?

Descopera un traseu si 2 destinatii surpriza

Imagine
Vrei să (mai) faci o călătorie cu maşina pusă la dispoziţie de cei de la Sixt Rent a Car? Ştii la ce m-am gândit? La un traseu care are punct final un loc atipic, necunoscut, pitoresc, simplu. Un loc în care timpul pare că are alte dimensiuni. Pentru că nu văd de ce nu ai porni la drum să descoperi România frumoasă în simplitatea/puritatea ei!
De ce să nu retrăieşti amintirile din casa bunicilor, dealuri şi păduri pe care le-ai cutreierat, locuri ale copilăriei? Dacă chiar vrei cu adevărat să - ţi spun cum aş proceda eu, o voi face în cele ce urmează. Aş porni deci din Bucureşti la bordul maşinii puse la dispoziţie de cei de la Sixt Rent a Carcu scopul promovării României în programul iniţiat în 2016 “#Always Yes ToRomania''pe E 85 până la intrare în Buzău. Aici aş face spre localitatea Berca,  unde (încă) există  case de peste 100 ani vechime. Pentru că am mai fost, ştiu că este o experienţă aparte să înnoptezi aici. Sentimentul este exact asemeni bucuriei unui copil care vede pentru …

Unde să faci o călătorie scurtă în septembrie

Imagine
Bun găsit!
Iată încă un început care se petrece în ‘’anotimpul începuturilor’’ cum îl numesc eu. Este vorba de începutul anului școlar preuniversitar. Câte amintiri nu se trezesc la fiecare început de an școlar! Anotimpul  acesta al culorilor din expoziții sau din natură ne face luminoși, calzi, deschiși dând start derulării imaginilor încărcate de emoții. Retrăiești și tu vremea începutului plin de speranța, de emoția revederii prietenilor, colegilor?
Dar să lăsăm nostalgia la o parte. Să spunem succes tuturor celor care au luat start-ul în anul școlar, iar noi, cei mai puțin implicați, să ne vedem de ale noastre. Știu că toamna se fac multe chestii, a se citi pregătiri, pentru iarnă, dar nu despre asta vreau să îți vorbesc acum 😊.
Unii dintre noi, (încă) așteaptă sau se pregătesc pentru vacanță. Locuri cu soare, temperaturi potrivite din fericire există aşa că … la drum! Fără a părăsi însă meleagurile noastre, zic să ne mai bucurăm de zilele calde și frumoase pe care ni le oferă acest Septembr…